Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 756 kJ / 3 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,05 g |
Tuky | 209,50 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 670 mg |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 230,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňový quiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lwng
Moje poznámka
Dýňový quiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lwng
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 7 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 8 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 8 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lasagne se špenátem
Sova1 před 21 minutami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 1 hodinou
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 3 hodinami
Cikánské cukroví
Annnn před 3 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 3 hodinami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 4 hodinami
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 4 hodinami
Myšky z ředkvičky
Sahula před 4 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 4 hodinami
Tématické fráze:
dýňový kiš,
dynovy kisch,
dýnový quisch,
dýňové recepty,
dýňový koláč s nivou,
dýňový quiche s nivou,
dynovy guiche,
dýńový quich,
dynlvy kis,
quiche náplně,
recept quiche,
dýňový koláč slaný,
kiš dýňový,
kyš z dýně,
kiš dyne,
slaný koláč kiš z dýně hokaido,
quiche recept,
quiche recept s nivou,
recept na quiche,
quiche top recepty
Suroviny:
mouka celozrnná,
mouka hladká,
máslo,
sůl,
voda,
dýně hokkaido,
cibule,
víno červené,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
sýr niva,
smetana ke šlehání,
cibulka jarní,
tuk,
mouka
Komentáře (3)