Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 265 kJ / 1 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,40 g |
Tuky | 39,73 g |
Vláknina | 47,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 302,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaný koláč z řapíkatého celeru, bez lepku, s proteiny, pro vegany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ozqg
Moje poznámka
Slaný koláč z řapíkatého celeru, bez lepku, s proteiny, pro vegany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ozqg
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 16 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 21 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 22 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 5 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 7 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 7 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 7 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 8 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 8 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 8 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 9 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 9 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 10 hodinami
Tématické fráze:
řapíkatý celer buchta,
skany kolac bez lepku,
řapíkatý celer-recepty,
celer buchta,
chléb s proteiny recept,
koláč pro vegany,
polévky s proteinem,
salat z rapikateho celeru vegan,
salát z polníčku pro vegany
Suroviny:
mouka hrubá sojová,
mouka kukuřičná,
mouka pohanková,
čočka červená,
rýže jasmínová,
rýže,
hrachové vločky,
sušená zelenina,
olej,
ocet,
kurkuma,
zázvor mletý,
celer řapíkatý
Komentáře (3)
Zatím je to pod dietními recepty, rozklikni podkategorii