Hovězí steak a houbová omáčka
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 138 kJ / 33 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 12. 2015 04:57
28. 11. 2015 16:54
28. 11. 2015 13:28
28. 11. 2015 10:01
28. 11. 2015 00:22
No, nezvojtil jste to poněkud?
RARE není "nevařený, syrový. Používá se u jídel jako je tatarský biftek a carpaccio." jak píšete, ale středně syrový, tedy 52°C
28. 11. 2015 00:17
27. 11. 2015 14:47
Správně je to takhle:
Rare - nevařený, syrový. Používá se u jídel jako je tatarský biftek a carpaccio.
Zprudka pečený, Modrý - Vařený velmi rychle, venku je spálen, ale uvnitř je obvykle chladný a stěží vařený. Biftek bude červený na vnitřní straně a sotva ohřátý. Někdy se říká krvavý.
Středně syrový- (52 ° C vnitřní teplota) Venku je šedohnědý a střed bifteku je plně červený a mírně teplý.
Středně propečený- (55 ° C vnitřní teplota) steak bude mít červeno-růžový střed. Toto je standardní stupeň vaření na většině steakových resturací a také nejobvyklejší a nejchutnější.
Střední - (63 ° C vnitřní teplota), střed bifteku je horký a plně růžový až do hněda.Venku je šedohnědý.
Střední dobře udělaný - (68 ° C vnitřní teplota) maso je lehce růžové okolo středu. vnitřní teplota ) Maso je šedohnědé ve středu a mírně ohořelé. V některých částech Anglie toto je známé jako "německý styl".
To vyšší propečení se dělá tak, že se pánev po opečení svrchu dá do trouby, na středně propečený na 110° asi a pět minut. Ono se to dodělá i vevnitř trochu víc.
27. 11. 2015 00:58
26. 11. 2015 14:25
26. 11. 2015 13:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 15 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 16 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 51 minutami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 56 minutami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 1 hodinou
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 1 hodinou
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 1 hodinou
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 2 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 5 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 13 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: omáčka ke steaku žampionová omáčka ke steaku houbova omáčka ke steakům steak s houbovou omáčkou hovězí steak s houbovou omáčkou omáčka k hovězímu steaku omáčka na hovězí steak steakové omáčky omačky ke steaku hovezi steak s omackou hovězí steak recept s houbovou omackou houbová omáčka s hovězím masem hovězí steak s houbami žampionová omáčka ke steakům omáčka na steak omáčka na steaky omáčka k bifteku omáčky ke steaku recepty houbová omáčka ke stejku omáčka ke stejku
Suroviny: steak hovězí, žampióny, olej olivový, brambory, kukuřice, paprika, vývar, sůl, pepř, kmín celý, smetana na vaření, máslo
Hovězí steak a houbová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dllk
10 názorů