Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 617 kJ / 2 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,75 g |
Tuky | 13,50 g |
Vláknina | 60,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 540,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí chleba bez hnětení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xwA3
Moje poznámka
Domácí chleba bez hnětení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xwA3
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 1 hodinou
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 2 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 15 minutami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 20 minutami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 29 minutami
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 1 hodinou
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 4 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 4 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 4 hodinami
Tématické fráze:
domácí chleba bez kynuti,
domácí chleba do trouby bez kynutí,
domácí chléb bez kynutí,
domácí chléb bez hněteni,
domácí chleba bez hnětení,
chléba bez kynutí,
nejlepší chleba bez bez kynutí,
chleba bez hnětení,
domácí chleba,
chleba bez hněteni a bez kynutí,
chléb bez kynutí,
domácí chléb recept,
recept na chleba bez hnětení,
domácí chleb,
domácí chleba do trouby,
jak péci chleba,
chleba přes noc,
chleb kynuty pres noc,
domácí chleba kynutý 12 hodin,
domácí chleba kynuty
Suroviny:
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná,
mouka špaldová hrubá,
sůl,
kmín mletý,
kmín celý,
droždí sušené
Komentáře (3)