Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 283 kJ / 1 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,38 g |
Tuky | 45,25 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 4,38 g |
Sůl | 10,71 g |
Sacharidy | 81,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí v sekané
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnOE
Moje poznámka
Zelí v sekané
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnOE
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 6 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 12 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 4 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 6 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 8 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 8 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 9 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 10 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 12 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 13 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 14 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 14 hodinami
Tématické fráze:
sekana se zelim,
sekaná na zelí,
zeli v sekané,
zelí k sekané,
sekaná s kysaného zelí,
recept zelí v sekané,
sekaná se zelím a knedlíky,
sekaná recept,
sekana ze zeli,
zeli a sekaná,
sekaná peče se kysaným zelím,
sekana*+zeli,
sekana s kysanym zelím,
recept sekaná zelí,
recepty ze sekane a zeli,
sekaná s s kysanym zelim,
sekaná se s kysanym zelim,
sekaná s s kyselým zelím,
sekane maso se zelim,
sekaná na kysném zelí
Suroviny:
maso mleté mix,
cibule,
vločky ovesné,
vejce,
koření polévkové,
zelí kysané,
cukr hnědý,
sádlo
Komentáře (4)