Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 652 kJ / 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,34 g |
Tuky | 3,27 g |
Vláknina | 4,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 8,25 g |
Sacharidy | 24,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lg51
Moje poznámka
Krkovička v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lg51
Nejnovější recepty
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 1 hodinou
Domácí brusinková granola
Přidáno před 2 hodinami
Quinoa jako salát
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kapsa s rozmarýnem
Přidáno před 11 hodinami
Kvašené zelí
Přidáno před 18 hodinami
Hruškový páj
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slunečnicové sušenky
Janicee před 11 minutami
Hokkaido s kuřecím, chilli a kurkumou
Radka61 před 38 minutami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 13 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 13 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 15 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 15 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 16 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 16 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 16 hodinami
Tématické fráze:
marináda na krkovici,
marinada na krkovičku,
krkovice v marinádě,
marinády na krkovici,
krkovička v marinádě,
krkovice recept,
krkovice recepty,
marináda krkovice,
krkovice marinada,
krkovička recepty,
marinády na krkovičku,
marinada na krkovice,
recepty z krkovice,
recept na marinádu na krkovičku,
krkovička marináda,
krkovička recept,
pivni marináda na krkovičku,
marinada krkovicka,
recepty na marinadu na krkovici,
marináda na pečenou krkovici
Suroviny:
krkovice vepřová,
džus jablečný,
hořčice dijonská,
omáčka sojová,
cibule,
česnek,
cukr hnědý,
solamyl,
chilli,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (10)
Maso smažíme tak jak ho vyndáme z marinády, nebo maso od marinády očistíme?