Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské řezy

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 3. 2016 21:42

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie30 235 kJ / 7 226 kcal
Bílkoviny123,83 g
Tuky449,30 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 2,79 g
Sodík 1,23 g
Sůl3,07 g
Sacharidy664,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jsou velice jemné a lahodné chuti. http://www.majamotti.eu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Maja Motti Maja Motti

30. 3. 2016 21:20

Maggie7: Děkuji :-K

Maggie7

30. 3. 2016 15:25

opravdu výborný dezert :-K, bodík udělen :-D

Maja Motti Maja Motti

22. 3. 2016 11:28

janatka: příště nechej pudinkovou vrstvu zchladit, potom teprve přidej vrstvu šlehačky. A při krájení si utírej před každým zakrojením nůž do ubrousku - a budeš mít řezy jak ze žurnálu :yes:

janatka janatka

22. 3. 2016 11:22

Nemám to tak krásné jako ty, ale zbylo jen pár kousků a to jsem musela schovat pro návštěvu. Neměla jsem obyčejnou šlehačku, tak byla použita pařížská.:yes:

Kucina

20. 3. 2016 13:36

O velikonocích upeču.:-p

Masula Masula

20. 3. 2016 12:27

Mňam:yes::-K

zizala zizala (moderátorka)

20. 3. 2016 07:34

Krásné :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 3. 2016 22:07

Vypadají úžasně :-)

Maja Motti Maja Motti

19. 3. 2016 21:51

Navir: Dělala jsem je včera - a mohu opravdu doporučit!

Navir Navir

19. 3. 2016 21:44

To vypadá luxusně, už to mám v oblíbených a na Velikonoce vyzkouším:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzsky rez francouzké řezy francouzske dezerty francouzské dezerty recepty francouzské zákusky francouske rezy francouzska slehacka francouzske moučníky francouzké dezerty francouske řezy recept francouzské žloutkové řezy francouzske rezy s jablky jemné francouzské řezy recept francouzké řezy recept francouzský řezy s pudinkem francozke rezy francouzské zákusky recepty velmi jemné francouzské řezy orechy šlehačka dezert francouzské jablkové řezy

Suroviny: vejce, cukr krystal, voda, olej, mouka polohrubá, kakao, prášek do pečiva, mléko plnotučné, cukr krystal, pudink vanilkový, mouka hladká, žloutek, bílek, máslo, smetana ke šlehání, cukr moučkový, ztužovač

TopRecepty.cz

Francouzské řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3XVM