Francouzské řezy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 30 235 kJ / 7 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,83 g |
Tuky | 449,30 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 2,79 g |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,07 g |
Sacharidy | 664,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 3. 2016 21:20
30. 3. 2016 15:25
22. 3. 2016 11:28
22. 3. 2016 11:22
20. 3. 2016 13:36
20. 3. 2016 12:27
20. 3. 2016 07:34
19. 3. 2016 22:07
19. 3. 2016 21:51
19. 3. 2016 21:44
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 4 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 7 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 32 sekundami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 2 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 3 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 4 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 5 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 6 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 6 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 6 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: francouzsky rez francouzké řezy francouzske dezerty francouzské dezerty recepty francouzské zákusky francouske rezy francouzska slehacka francouzske moučníky francouzké dezerty francouske řezy recept francouzské žloutkové řezy francouzske rezy s jablky jemné francouzské řezy recept francouzké řezy recept francouzský řezy s pudinkem francozke rezy francouzské zákusky recepty velmi jemné francouzské řezy orechy šlehačka dezert francouzské jablkové řezy
Suroviny: vejce, cukr krystal, voda, olej, mouka polohrubá, kakao, prášek do pečiva, mléko plnotučné, cukr krystal, pudink vanilkový, mouka hladká, žloutek, bílek, máslo, smetana ke šlehání, cukr moučkový, ztužovač
Francouzské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3XVM
10 názorů