Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 816 kJ / 1 868 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,59 g |
Tuky | 63,16 g |
Vláknina | 23,47 g |
Cholesterol | 3,08 g |
Sodík | 696 mg |
Sůl | 1,52 g |
Sacharidy | 186,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Játra propereme a necháme důkladně okapat. Poté je nakrájíme na menší kousky.
Krok 2: Brambory oloupeme a nastrouháme nahrubo (velké slzičky).
Krok 3: Pórek nakrájíme na půlkolečka, tvarůžky na malé kostičky.
Krok 4: Všechny připravené ingredience dáme do mísy, přidáme utřený česnek, vejce, smetanu a koření a řádně promícháme.
Krok 5: Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme tukem, vysypeme strouhankou a rozprostřeme do ní připravenou bramborovo-játrovou směs.
Krok 6: Pečeme na 160°C asi 45 minut do zezlátnutí.
Zveřejněno 9. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavý játrový pekáček počesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/43q0
Moje poznámka
Voňavý játrový pekáček počesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/43q0
Nejnovější recepty
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Dýňový kompot
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové plátky naložené v jogurtu a smažené v těstíčku
Přidáno před 23 hodinami
Krevety
Přidáno 25. 9. 2025 20:10:32
Dýňové lívanečky
Přidáno 25. 9. 2025 16:03:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská polévka III
Lida.Rose před 2 minutami
Klasická bramboračka
Toby. před 5 minutami
BBQ (barbecue) omáčka
taxiotik@seznam.cz před 42 minutami
Bramborová polévka od babičky
Vlak0078 před 1 hodinou
Hovězí na divoko pro pamětníky
Verastysova před 1 hodinou
Minutkový gulášek se žampiony a červenou kapií
MarieJana před 1 hodinou
Vázané koláčky od babičky
Cikitaka před 2 hodinami
Cikánská hovězí
Sahula před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Lucinka1 před 2 hodinami
Vepřová játra - luxusní
LenuleJ. před 2 hodinami
Suroviny:
brambory,
játra kuřecí,
pórek,
sýr tvarůžky kulaté,
česnek,
vejce,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
majoránka,
tuk,
strouhanka
Komentáře (11)