Bramborová polévka s parmazánem
Pokud jste zvyklí na klasickou “bramboračku”, v tomto receptu je z ní jen náznak. Výsledná smetanovo-zeleninová polévka s bramborami, medvědím česnekem a parmezánem si ale v chutnosti s tradičním receptem rozhodně nezadá.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 544 kJ / 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,43 g |
Tuky | 44,72 g |
Vláknina | 11,10 g |
Cholesterol | 63 mg |
Sodík | 629 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 72,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6NjQ
Moje poznámka
Bramborová polévka s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6NjQ
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 13 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 6 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 6 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 7 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 10 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 10 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 11 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 11 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 11 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 11 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 12 hodinami
Tématické fráze:
polévka s parmazánem,
krémová bramborová polévka s parmazánem,
bramborová polévka s parmezán,
bramborová polévka s parmazámem,
bramborová polévka s parmezánem,
bramborová polévka s hlívou a parmazánem
Suroviny:
cibule,
brambory,
špenát,
česnek mědvědí,
pórek,
vývar masový,
smetana na vaření,
parmazán,
slanina,
mouka hladká,
máslo,
sůl,
tymián
Komentáře (2)