Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 859 kJ / 1 878 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,64 g |
| Tuky | 129,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 523 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 5,88 g |
| Sacharidy | 16,69 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybu rozmrazíme a posypeme ji kořením na ryby.
Krok 2: Zapékací mísu vymažeme olejem, na dno poklademe plátky česnekového boku a na něj nakořeněné rybí filety.
Krok 3: Zasypeme půlkolečky pórku a plátky žampionů.
Krok 4: Potřeme zakysanou smetanou a posypeme nastrouhaným uzeným sýrem.
Krok 5: Zapékáme v troubě cca 40 minut na 200 stupňů. Prostě do krásné zlatavé barvy.
Zveřejněno 3. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R2K
Moje poznámka
Pangasius pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R2K
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 18 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 19 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené maso
Anytram před 51 minutami
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 55 minutami
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
habis před 55 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 1 hodinou
Panenka v sýrovém těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 1 hodinou
Domácí česnečka
Milan68 před 2 hodinami
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 2 hodinami
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 2 hodinami
Plovdivské maso
PaveL2002 před 2 hodinami
Tématické fráze:
pangasius na smetane,
pangasius smetana,
pangasius se zakysanou smetanou,
pangasius s nivou,
pangasius se smetanou,
pangasius na pánvi,
uzený pangasius,
zapečený panga,
pangasius zakysana smetana,
pangasius a zakysaná smetana,
jak uvarit pangasiuse,
pangasius se smetanou a sýrem,
babicovy dobroty pangasius,
pangas s nivou,
zapeceny pangasius se zakysanou smetanou,
pangasius pod peřinou,
zapeceny pangasius s nivou,
recept pangasius smetana,
pangasius niva,
pangasius smetana sýr
Suroviny:
pangasius,
koření na ryby,
bok česnekový,
žampióny,
pórek,
smetana zakysaná,
sýr uzený,
olej
Komentáře (16)
Taky takhle jím asi dva roky a fakt to funguje.
Jedině místo boku šunku a navrch nízkotučný sýr a bez smetany. Se zakysanou light by to asi bylo řídké.
Tvůj recept na pangase mám uložený a až vyzkouším, vyjádřím se taky. Věřím, že pošlu taky bodíka, protože vypadá moooc lákavě!
Eintopf recepty mám rád, napráskáš to do jednoho pekáče nebo kastrólu, zapečeš, chutě se spojí, nezašpiníš hodně nádobí a většinou to bývá i časově nenáročné.
Podobný recept jsem vkládal nedávno. http://www.toprecepty.cz/recept/4308-zapeceny-pang...