Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 257 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,48 g |
Tuky | 48,57 g |
Vláknina | 14,93 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 927 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 53,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozpáleném sádle osmažíme do hněda cibuli, přidáme divoké koření, na kousky nakrájené papriky a zázvor, promícháme a přidáme rajský protlak, na kostky pokrájené žlázy a vše pořádně orestujeme.
Krok 2: Zaprášíme mletou sladkou papriku, zamícháme, přidáme víno a na nejmenší výhřevnost důkladně mícháme aby se odpařil alkohol, znovu podlijeme - tentokrát vývarem.
Krok 3: Dáme sůl, pepř, sójovou omáčku, cibulovité části jarní cibulky v celku, chilli (není nutné) a za občasného míchání a mírného podlévání silným vývarem dusíme, až je maso měkké. Přidáme našprtaný česnek a libeček. Pokud je potřeba, zahustíme moukou a dochutíme.
Zveřejněno 11. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z býčích žláz (koulí)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KyxG
Moje poznámka
Guláš z býčích žláz (koulí)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KyxG
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 5 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 6 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 7 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 7 hodinami
Maková náplň
mismi před 7 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 9 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 10 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
gulaš z byčich žlaz,
býčí koule,
recepty býčí koule,
byci koule recept,
býčí žlázy gulas,
býci koule recepty,
recept na býčí koule,
býčí koule - příprava,
příprava býčích žláz,
guláš z býčí žlázy,
býčí žlázy,
pikantni bici gulas,
jak připravit býčí žlázy,
býčí koule maso recepty,
býčí guláš recept připrava,
hovězí koule na na guláš,
byči žlazy na guláš recept,
guláš s bycich zlaze,
priprava bycich žlázy,
příprava býčích žláza
Suroviny:
býčí žláza,
cibule,
kapie červená,
paprika,
protlak rajčatový,
sádlo,
víno červené,
omáčka sojová,
zázvor,
chilli paprika čerstvá,
cibulka jarní,
paprika sušená sladká,
koření divoké,
kmín celý,
libeček sušený,
pepř,
vývar hovězí,
česnek,
mouka
Komentáře (2)