Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 257 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,48 g |
Tuky | 48,57 g |
Vláknina | 14,93 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 927 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 53,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozpáleném sádle osmažíme do hněda cibuli, přidáme divoké koření, na kousky nakrájené papriky a zázvor, promícháme a přidáme rajský protlak, na kostky pokrájené žlázy a vše pořádně orestujeme.
Krok 2: Zaprášíme mletou sladkou papriku, zamícháme, přidáme víno a na nejmenší výhřevnost důkladně mícháme aby se odpařil alkohol, znovu podlijeme - tentokrát vývarem.
Krok 3: Dáme sůl, pepř, sójovou omáčku, cibulovité části jarní cibulky v celku, chilli (není nutné) a za občasného míchání a mírného podlévání silným vývarem dusíme, až je maso měkké. Přidáme našprtaný česnek a libeček. Pokud je potřeba, zahustíme moukou a dochutíme.
Zveřejněno 11. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z býčích žláz (koulí)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KyxG
Moje poznámka
Guláš z býčích žláz (koulí)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KyxG
Nejnovější recepty
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Milčiny macešky
Lenka95 před 10 minutami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Aleister před 13 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
Sahula před 19 minutami
Polévka z červené čočky s česnekem
MilVil před 26 minutami
Café latte
nadihacek před 48 minutami
Dýňová polévka s fazolemi
jana1974 před 1 hodinou
Vepřové maso po srbsku
Stefi.f před 1 hodinou
Krevety s chilli omáčkou
Darwin před 1 hodinou
Jablečná hrnková bábovka
LidusV před 1 hodinou
Pórková polévka s česnekem
hifiklub před 2 hodinami
Tématické fráze:
gulaš z byčich žlaz,
býčí koule,
recepty býčí koule,
byci koule recept,
býčí žlázy gulas,
býci koule recepty,
recept na býčí koule,
býčí koule - příprava,
příprava býčích žláz,
guláš z býčí žlázy,
býčí žlázy,
pikantni bici gulas,
jak připravit býčí žlázy,
býčí koule maso recepty,
býčí guláš recept připrava,
hovězí koule na na guláš,
byči žlazy na guláš recept,
guláš s bycich zlaze,
priprava bycich žlázy,
příprava býčích žláza
Suroviny:
býčí žláza,
cibule,
kapie červená,
paprika,
protlak rajčatový,
sádlo,
víno červené,
omáčka sojová,
zázvor,
chilli paprika čerstvá,
cibulka jarní,
paprika sušená sladká,
koření divoké,
kmín celý,
libeček sušený,
pepř,
vývar hovězí,
česnek,
mouka
Komentáře (2)