Sloní uši
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 235 kJ / 2 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,20 g |
Tuky | 50,71 g |
Vláknina | 15,28 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 432,64 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další kynuté recepty najdete na stránkách Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2016 06:06
zizala: děkuju za zprávu i hezkou fotku
6. 6. 2016 20:18
Moc dobrá, jednoduchá buchta. Pekla jsem na chalupě, těsto jsem dělala ručně, pekárnu tam nemám. Pekla jsem ve velké remosce, takže tvar je všelijaký Bod už jsem dala, tak jen fotku a dík za recept
24. 5. 2016 18:36
Vyzkoušel jsem a pekl v remosce. Potvůrky vykynuly tak, že téměř nadzdvihovaly víko remosky a tím pádem byl vršek spálený. Příště zopakuji zase v nádobě od remosky, ale šoupnu ji do trouby. Chuťově výborné!
20. 5. 2016 12:41
To je fakt nádhera
19. 5. 2016 08:46
maiva: samozřejmě Omládek umíchni v misce (nebo také v pekárně, ale chce to program bez předehřevu - třeba začátek programu na moučníky s práškem do pečiva), pak k němu ve formě pekárny přidej zbytek surovin a na uhnětení bych asi také použila program bez předehřevu.
Vykyne to pak ve vypnuté pekárně.
Vykyne to pak ve vypnuté pekárně.
18. 5. 2016 15:04
Pěkný recept uloženo. Ještě mám dotaz, zda jde těsto umíchat v pekárně.
18. 5. 2016 14:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 4 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 4 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 5 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Nejoblíbenější recepty a jídla ze slovenské kuchyně. Znáte kapustnicu, živáňskou nebo pagáče?
Další recepty
Tématické fráze: sloní ucho recept sloni usi sloní uši recept sloní ucho recept na sloní ucho recept sloní uši zákusek sloní ucho recept sloní ucho buchta sloní ucho sloni ucho buchta rezy sloni ucho recept na sloni usi buchta sloní oko moučník sloní ucho dort sloni ucho sloni ucho moucnik moučník sloní uši recept sloní ucho fotografie zákusek sloní uši buchtami sloni ucho
Suroviny: voda, mouka hladká, sladěnka, droždí, voda, máslo, cukr, šťáva citronová, kůra citronová, cukr vanilkový, mouka hladká, sůl, máslo, vejce, mandle plátkové
Sloní uši
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jKry
7 názorů