Žebírka pečená v troubě ve stylu BBQ
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 494 kJ / 1 074 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,10 g |
Tuky | 96,00 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 900 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 4,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebírka pečená v troubě ve stylu BBQ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W0kW
Moje poznámka
Žebírka pečená v troubě ve stylu BBQ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W0kW
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 15 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 17 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Větrníky - habáni
wimra před 53 minutami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
chodura.bronislav před 56 minutami
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 8 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 11 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 11 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 11 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 11 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 13 hodinami
Tématické fráze:
grilovaci žebírka,
grilování v troubě teplota,
bbq v troubě,
dijonske zebirka,
bbq pečená žebírka,
bbq rub omáčka,
peceni zebirek troubě,
teplota na grilování žebírek,
pečená bbq vepřová žebra,
zebra bbq,
pecena veprova zebra s bbq,
žebírka bbq,
teplota grilování v v troubě,
vepřová žebírka v troube,
grilovani trouba teplota,
zebirka gril bbq,
rub/bbq omáčka),
uzena zebra pecena v troube,
grilovací rub,
recepty uzena zebra v troube
Suroviny:
žebra vepřová,
hořčice dijonská,
Komentáře (1)