Žebírka pečená v troubě ve stylu BBQ
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 494 kJ / 1 074 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,10 g |
Tuky | 96,00 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 900 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 4,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebírka pečená v troubě ve stylu BBQ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W0kW
Moje poznámka
Žebírka pečená v troubě ve stylu BBQ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W0kW
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 17 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 5 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 10 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 11 hodinami
Tématické fráze:
grilovaci žebírka,
grilování v troubě teplota,
bbq v troubě,
dijonske zebirka,
bbq pečená žebírka,
bbq rub omáčka,
peceni zebirek troubě,
teplota na grilování žebírek,
pečená bbq vepřová žebra,
zebra bbq,
pecena veprova zebra s bbq,
žebírka bbq,
teplota grilování v v troubě,
vepřová žebírka v troube,
grilovani trouba teplota,
zebirka gril bbq,
rub/bbq omáčka),
uzena zebra pecena v troube,
grilovací rub,
recepty uzena zebra v troube
Suroviny:
žebra vepřová,
hořčice dijonská,
Komentáře (1)