Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 305 kJ / 5 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,86 g |
Tuky | 213,12 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 761,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadýchaná kefírová buchta s marmeládou a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpJ0
Moje poznámka
Nadýchaná kefírová buchta s marmeládou a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpJ0
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno před 23 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 51 minutami
Dušená mrkev
Fitulka před 1 hodinou
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 1 hodinou
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 1 hodinou
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 3 hodinami
Cuketový perník
martianekk před 3 hodinami
Tématické fráze:
buchta s marmeládou,
kefírová buchta,
meruňková buchta s drobenkou,
kefírová buchta na hrnky,
kefírová buchta recept,
nadýchaná meruňková buchta,
buchta s meruňkovou marmeládou,
nadýchaná buchta,
nadýchaná kefírová bábovka,
koláč s marmeládou a drobenkou,
kefírová buchta s meruňkami,
kefírová buchta s třešněmi,
kefírová buchta s práškem do pečiva,
těsto s kefírem,
meruňková buchta,
buchta s drobenkou,
olejová meruňková buchta s drobenkou,
meruňková buchta s jogurtem a drobenkou,
drobenkova buchta,
nadýchaná meunková buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krystal,
cukr vanilkový,
vejce,
kefír,
olej rostlinný,
citron,
kypřící prášek do pečiva,
marmeláda meruňková,
mouka hrubá,
máslo,
cukr moučkový,
skořice mletá
Komentáře (5)
Možná ale Bukajda: dlouho otálel s hotovým těstem, než ho podrobil žáru pece...
***
Logicky se PDP přidává až nakonec
Obvykle se suché suroviny VČETNĚ prdopeče přidávají až nakonec DO předem umíchaných tekutých složek...
...a troubu bych zapnul před přípravou těsta