Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 305 kJ / 5 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,86 g |
Tuky | 213,12 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 761,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadýchaná kefírová buchta s marmeládou a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpJ0
Moje poznámka
Nadýchaná kefírová buchta s marmeládou a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpJ0
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 11 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 17 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
buchta s marmeládou,
kefírová buchta,
meruňková buchta s drobenkou,
kefírová buchta na hrnky,
kefírová buchta recept,
nadýchaná meruňková buchta,
buchta s meruňkovou marmeládou,
nadýchaná buchta,
nadýchaná kefírová bábovka,
koláč s marmeládou a drobenkou,
kefírová buchta s meruňkami,
kefírová buchta s třešněmi,
kefírová buchta s práškem do pečiva,
těsto s kefírem,
meruňková buchta,
buchta s drobenkou,
olejová meruňková buchta s drobenkou,
meruňková buchta s jogurtem a drobenkou,
drobenkova buchta,
nadýchaná meunková buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krystal,
cukr vanilkový,
vejce,
kefír,
olej rostlinný,
citron,
kypřící prášek do pečiva,
marmeláda meruňková,
mouka hrubá,
máslo,
cukr moučkový,
skořice mletá
Komentáře (4)
Možná ale Bukajda: dlouho otálel s hotovým těstem, než ho podrobil žáru pece...
***
Logicky se PDP přidává až nakonec
Obvykle se suché suroviny VČETNĚ prdopeče přidávají až nakonec DO předem umíchaných tekutých složek...
...a troubu bych zapnul před přípravou těsta