Suroviny
Porce: 10 středně velkých silikonových košíčků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 213 kJ / 1 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,95 g |
Tuky | 132,33 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 2,10 g |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 8,67 g |
Sacharidy | 12,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštikoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KVxl
Moje poznámka
Paštikoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KVxl
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Slavista62 před 6 minutami
Kuře na paprice
Aztec před 4 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 6 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 6 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 6 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 7 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 7 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 7 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 8 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 8 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játrová domácí paštika recepty,
divoká kachna recept,
pastika z kukuřicich jater,
kastrulkovy chléb,
jak konzervovat paštiku z krůtích jater,
ftipy.sk
Suroviny:
játra kuřecí,
máslo,
sůl,
pepř,
koření,
cibulka,
smetana
Komentáře (13)
Kastrůlkový mezikrok má svoji vnitřní logiku nejen z důvodu zchlazení, ale jak rovněž Woman podotkla, ne každý používá klasický mixér a spíše volí ruční stroj.
Já bych se spíše autorky zeptal, zda zkoušela směs nějakým způsobem konzervovat anebo zda má povědomí, jestli je tato směs ko konzervaci vhodná?
Tak jsme si pokecali a nyní to pojďme vyzkoušet
Díky za přihrávku
No, mám food proceror, dva mixery, ale tady toto mělním zásadně tyčákem (tyčový mixer) je to rychlejší (nemusím hmotu požduchovat do záběru), ale především praktičtější (nemusím hmotu pracně dolovat z mixeru a tento, v mém případě, pracně umývat)
"Kastrůlkový mezikrok"
Tento rcp je tu víceméně navíc, ale nechám to bejt
Pecept mám zmáknutý
No, proč ne přímo do mixeru, he?
Asi jsem tu navíc i já, nejen tento recept. Podle konverzace, tu snad ani být nechci... takže mizím a krásný zbytek dne.
Hmmm, tak to jsem nechtěl a VÁŽNĚ by mě to mrzelo
Jsem si říkal, jak dokážete s přehledem a bez emocí reagovat na úrovni...
Škoda
No, asi to slíznu za to, že jsem vyštval další kuchařku
Promiňte