Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhané vepřové po česku

Trhané maso je vynikající! Šťavnaté kousky pečeného masa se rozplývají na jazyku a výborně se hodí do hamburgerových bulek. Pochutnáte si na nich ale i v kombinaci s vařenými nebo pečenými bramborami či se salátem. Určitě doporučujeme vyzkoušet.

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 190 min Doba přípravy: 100 min Doba tepelné úpravy: 90 min tepelná úprava syrového masa bude 240 minut

190 min (100 min příprava + 90 min tepelná úprava, tepelná úprava syrového masa bude 240 minut)

16. 10. 2016 21:36

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie878 kJ / 210 kcal
Bílkoviny3,56 g
Tuky0,28 g
Vláknina8,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty a ostatní fotografie najdete na https://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

19. 10. 2019 20:54

Eja57: Díky :-K

Eja57 Eja57

19. 10. 2019 12:39

:yes:
Hledala jsem něco úplně jiného a našla toto...krása...
Trhané pečené dobře okořeněné šťavnaté vyválené v sosu z pečení - vepřové, ale klidně kuřecí:yes: Doplněné zeleninou v sendviči, mezi dva chleby, s třeba čedarem zapečené ve vydlabaných půlkách uvařených brambor...nepřeberně možností...za mne "po česku" ( politím BBQ omáčkou to podle mne ztratí chuť MASA)

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 10. 2016 12:10

:yes::yes::yes::-K

1974andrea 1974andrea

19. 10. 2016 07:40

nanny: , Ivosisko: , rozmarynaH: Díky ;-)

rozmarynaH rozmarynaH

18. 10. 2016 12:06

To je lahůdka<3:yes:

Ivosisko Ivosisko

18. 10. 2016 06:43

Andrejko, kdybych mohl, tak Ti dám bodů více - nejen za recept, ale stejně tak za tu krásnou žánrovou fotografii - :yes: :-K

nanny

17. 10. 2016 17:41

<3:-Dtak to asi bude velka dobrota pro manzela,zkousim v sobotu:-K:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

17. 10. 2016 10:23

Drobek: Michale díky.:-K Jak píšu na blogu, po česku proto, že tam nejsou přidané žádné BBQ omáčky atd. Jsou to prostě takové trhané výpečky :-D

Drobek Drobek

17. 10. 2016 10:15

Nevím proč po česku, za tohle by se nemusela stydět pravlast trhaného vepřového (pulled pork).
Nezapomeň, na starou pravdu, kolik kuchařek tolik receptů.:-K
Bod ti samozřejmě přidám, zasloužený.

magdalenka magdalenka

17. 10. 2016 08:44

:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: trhané vepřové trhané vepřové recept trhané vepřové maso trhaná krkovice trhaná vepřová krkovice trhaná krkovice na pivu trhané maso recept na trhané vepřové trhane veprove koleno trhaný burger burger z trhaneho masa trhané maso po česku trhané maso v bagete trhane maso na pivu trhane koleno trhany vepřový burger varene trhane maso vepřový trhany recepty trhané vepřové maso burgery z trhaneho masa

Suroviny: koleno vepřové, cibule, česnek, koření, pivo černé, sůl

TopRecepty.cz

Trhané vepřové po česku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LVrj