Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 369 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,40 g |
Tuky | 69,99 g |
Vláknina | 11,56 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 31,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička pečená ve steakové hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0pJ
Moje poznámka
Krkovička pečená ve steakové hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0pJ
Nejnovější recepty
Cuketové hranolky
Přidáno před 46 minutami
Cuketová bábovka
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 20 hodinami
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 20 hodinami
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší bublanina
mjanickam před 4 hodinami
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 12 hodinami
Dršťková polévka I
Darwin před 14 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 14 hodinami
Fofr bublanina
Barbora0431 před 15 hodinami
Ruské vejce
Ivyjg před 15 hodinami
Kolínkoto
Krenaroman před 15 hodinami
Škvarkové pagáčky
kubicova.maja před 15 hodinami
Sněhový rybízový koláč
ProchazkovaAndela před 16 hodinami
Tématické fráze:
štavnatá krkovička pečená v troubě,
krkovice plátky pečená v troubě,
pečena krkovice na smetaně,
pečená krkovice,
krkovička na hořčici,
pečená krkovička plátky,
krkovička recepty,
pečená krkovice plátky,
krkovice na smetaně,
pečená krkovička,
pečená krkovice na horcici,
krkovice pečená v troubě,
krkovice recept,
krkovice na hořčici,
pečená krkovice v troubě,
steak z krkovice,
krkovička na smetaně,
krkovice v horcici,
krkovice na smetaně v troubě,
pečená krkovička na plátky
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
česnek,
smetana ke šlehání,
hořčice,
hořčice dijonská,
med,
paprika sušená sladká,
chilli,
sůl,
pepř
Komentáře (5)