Lilek jako kaviár II
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 826 kJ / 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,62 g |
Tuky | 95,36 g |
Vláknina | 2,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Servírujeme s tousty jako předkrm a také se výborně hodí ke grilovanému masu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2012 08:51
Eli, díky za tip, určitě je to pikantnější a kapary máme moc rádi. Určitě vyzkouším. Děkuji za fotky
24. 11. 2012 23:31
Dělávám tento recept poslední dobou malinko jinak - co se týče poměru lilku a rajčat...na tři lilky dávám 2-3 rajčata, přidám utřený česnek, worchester, rozmixované kapari (asi 1 vrchovatou lžíci) a chilli omáčku.
Plátky světlého toustového chleba potírám máslem, popráším směsí provensálských bylinek a česneku a peču při 200°C deset minut.
Namažu vychladlou směs na horké topinky a říkáme tomu "tatarák z lilku". Přikládám obrázky.
Plátky světlého toustového chleba potírám máslem, popráším směsí provensálských bylinek a česneku a peču při 200°C deset minut.
Namažu vychladlou směs na horké topinky a říkáme tomu "tatarák z lilku". Přikládám obrázky.
4. 11. 2012 11:56
Eliza: S pravým kaviárem nemá nic společného, jde spíš o podobu slov kavjar a ajvar, což je právě toto. Osobně cibulku lehce osmažím a nacpu do toho utřený česnek, ovšem bezva je ajvar s jakoukoli variantou.
24. 6. 2010 22:45
30. 5. 2009 21:11
Kaviár nemusím, zato lilek rozhodně ano. Bude to báječné a krásné fotky to jen potvrzují...! Ukládám.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sýrový chléb
Přidáno před 55 minutami
Jablečný donut
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 18 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 16 minutami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 26 minutami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 47 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 6 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 11 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 12 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 12 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 13 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Limonáda z čerstvého ovoce je hitem léta! Máme pro vás tipy, jak ji jednoduše připravit doma
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: kaviár z lilku kaviár chudých lilek recepty kaviár recepty z lilku falesny kaviar z lilku kaviár recepty recept lilek falešný kaviár zeleninový kaviár kaviar pro chude kaviár z lilku recept recepty kaviar kaviár recept kapří kaviár lilek recept kaviár chudých recept recepty kaviár z lilku lilek-kaviár recepty lilek
Suroviny: lilek, rajče, cibule šalotka, olej olivový, sůl, pepř
Lilek jako kaviár II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jzo
5 názorů