Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 023 kJ / 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,56 g |
Tuky | 60,52 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 11,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinka se smetanovými houbami a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ELRv
Moje poznámka
Topinka se smetanovými houbami a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ELRv
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 7 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 8 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 12 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 12 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
ZboSy před 17 minutami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 43 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 50 minutami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 5 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 7 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 7 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 8 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 8 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 9 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 9 hodinami
Tématické fráze:
recepty s houbou shimeji na topinky,
shimeji bílé recept,
houbicky shimeji,
shimeji bílé recepty,
houby na topinku,
ostra smes z bedel na topinky,
recept shimeji bilim,
shimei bílé houbičky,
shimei bílé houbičky,
shimej houba,
houby s vejci,
houby na topinky,
houbičky shimej,
houbičky shimeji bílé,
shimeji hnede recepty,
opečené houby na topinku,
shimeji recept smetana,
shimeji hnědé recept,
halusky s houbami a vejcem
Suroviny:
houby,
smetana ke šlehání,
vejce,
hořčice,
máslo,
kmín mletý,
pepř,
sůl,
chléb,
olej
Komentáře (8)