Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 023 kJ / 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,56 g |
Tuky | 60,52 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 11,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinka se smetanovými houbami a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ELRv
Moje poznámka
Topinka se smetanovými houbami a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ELRv
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 12 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 1 hodinou
Litý perník
Lenka Sedlackova před 3 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 3 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 3 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 3 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 3 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 4 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 4 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty s houbou shimeji na topinky,
shimeji bílé recept,
houbicky shimeji,
shimeji bílé recepty,
houby na topinku,
ostra smes z bedel na topinky,
recept shimeji bilim,
shimei bílé houbičky,
shimei bílé houbičky,
shimej houba,
houby s vejci,
houby na topinky,
houbičky shimej,
houbičky shimeji bílé,
shimeji hnede recepty,
opečené houby na topinku,
shimeji recept smetana,
shimeji hnědé recept,
halusky s houbami a vejcem
Suroviny:
houby,
smetana ke šlehání,
vejce,
hořčice,
máslo,
kmín mletý,
pepř,
sůl,
chléb,
olej
Komentáře (7)