Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 023 kJ / 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,56 g |
Tuky | 60,52 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 11,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinka se smetanovými houbami a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ELRv
Moje poznámka
Topinka se smetanovými houbami a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ELRv
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 15 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 16 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Větrníky - habáni
wimra před 10 minutami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
chodura.bronislav před 14 minutami
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 7 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 10 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 10 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 11 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 11 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty s houbou shimeji na topinky,
shimeji bílé recept,
houbicky shimeji,
shimeji bílé recepty,
houby na topinku,
ostra smes z bedel na topinky,
recept shimeji bilim,
shimei bílé houbičky,
shimei bílé houbičky,
shimej houba,
houby s vejci,
houby na topinky,
houbičky shimej,
houbičky shimeji bílé,
shimeji hnede recepty,
opečené houby na topinku,
shimeji recept smetana,
shimeji hnědé recept,
halusky s houbami a vejcem
Suroviny:
houby,
smetana ke šlehání,
vejce,
hořčice,
máslo,
kmín mletý,
pepř,
sůl,
chléb,
olej
Komentáře (8)