Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatová polévka s krůtím masem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenicka ART Lenicka ART

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 077 kJ /
257 kcal
Bílkoviny7,28 g
Tuky1,28 g
Vláknina17,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 128 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy48,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hrnci na troše olivového oleje zpěňte cibuli a stroužky česneku nasekané najemno. Krok 2: Přidejte krájená loupaná rajčata (i z plechovky), zeleninový vývar, bobkový list a nakrájenou mrkev, Krok 3: Osolte, opepřete a vařte 15 minut. Krok 4: Vyndejte bobkový list a polévku promixujte. Krok 5: Vmíchejte hrst sekaných lístků bazalky. Krok 6: Krůtí maso omyjte, nakrájejte na kostičky a nechte na olivovém oleji podusit. Přidejte k polévce. Krok 7: Podávejte ozdobené lžící zakysané smetany a se sýrovými tousty.

Zveřejněno 27. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatová polévka s krůtím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9v38

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatová polévka s krůtím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9v38

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
krájená rajčata maso recepty, kruti z rajcty polévka, polévka rajčatová s masem, rajčatová polévka s masem, rajčatová polévka a sýrové tousty

Suroviny:
olej olivový, cibule, česnek, mrkev, rajče, vývar zeleninový, bobkový list, sůl, pepř, maso krůtí, bazalka čerstvá, smetana zakysaná,

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu