Sterilovaný jablečný mošt
Jak uložit léto na zimu? To bohužel nejde. Ale dary našich zahrádek si schovat můžeme. Třeba jablka v podobě sladkého voňavého moštu. Sterilací sice přijdeme o podstatnou část vitamínů, ale chuť a vůně nám ve sklínce zůstane.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sterilovaný jablečný mošt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8rlg
Moje poznámka
Sterilovaný jablečný mošt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8rlg
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
jablecny most recept,
jak udělat jablečný mošt,
zavařování jablečného moštu,
jak se dělá jablečný mošt,
zavařování moštu,
recept na jablečný mošt,
zavařený mošt,
jak zavařit mošt,
jablečný mošt s křenem,
jablečný mošt zavařování,
jablečny mošt,
jak udelat mošt,
zavařený jablečný mošt,
jak zavařit jablečný mošt,
recept na mošt,
mošt jablečný,
mošt s křenem,
jak vyčistit jablečný mošt,
priprava jablecneho mostu,
sterilovany jablecny kompot
Suroviny:
mošt jablečný
Komentáře