Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sterilovaný jablečný mošt

Jak uložit léto na zimu? To bohužel nejde. Ale dary našich zahrádek si schovat můžeme. Třeba jablka v podobě sladkého voňavého moštu. Sterilací sice přijdeme o podstatnou část vitamínů, ale chuť a vůně nám ve sklínce zůstane.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 2. 2017 13:16

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jinou možností, jak vyčistit čerstvý mošt, je filtrace přes plátno, ale my doma ho čistíme jen stažením hadičkou.

Zavařené sklenice zkontrolujeme, dobře chycené uložíme ve sklepě. V zimě, když pak takovou sklenici otevřete, vůně jablek z ní provoní celou místnost. Většinou mošt pijeme ředěný vodou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jablecny most recept jak udělat jablečný mošt zavařování jablečného moštu jak se dělá jablečný mošt zavařování moštu recept na jablečný mošt zavařený mošt jak zavařit mošt jablečný mošt s křenem jablečný mošt zavařování jablečny mošt jak udelat mošt zavařený jablečný mošt jak zavařit jablečný mošt recept na mošt mošt jablečný mošt s křenem jak vyčistit jablečný mošt priprava jablecneho mostu sterilovany jablecny kompot

Suroviny: mošt jablečný

TopRecepty.cz

Sterilovaný jablečný mošt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8rlg