Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 077 kJ / 2 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,36 g |
Tuky | 36,75 g |
Vláknina | 20,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 388,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety s prefermentem a kváskem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PqEW
Moje poznámka
Bagety s prefermentem a kváskem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PqEW
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 9 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 10 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 12 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 3 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 6 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 6 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 6 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 6 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 8 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 10 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 10 hodinami
Tématické fráze:
bagety z kvásku,
domaci bageta s kvásku,
domácí bagety z kvásku,
bageta z kvásku,
francouzská bageta z kvásku,
recepty s kvaskem,
bagetka recept,
francouzské bagety recept z kvásku,
recepty na bagetu,
domácí bagetky z kvásku,
domácí bageta z kvásku,
bagetky z domácího kvásku,
francouzská bageta s prefermentem,
recept na domácí bagety z kvásku,
bageta s kvasku,
recepty na bagety z zitneho kvasku,
bagety recept s droždím
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
voda,
mouka žitná chlebová,
voda,
olej,
cukr,
sůl,
vločky ovesné,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (7)