Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 077 kJ / 2 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,36 g |
Tuky | 36,75 g |
Vláknina | 20,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 388,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety s prefermentem a kváskem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PqEW
Moje poznámka
Bagety s prefermentem a kváskem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PqEW
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapr na zelenině
Blofas před 56 minutami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 1 hodinou
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 2 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 2 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 4 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 4 hodinami
Tématické fráze:
bagety z kvásku,
domaci bageta s kvásku,
domácí bagety z kvásku,
bageta z kvásku,
francouzská bageta z kvásku,
recepty s kvaskem,
bagetka recept,
francouzské bagety recept z kvásku,
recepty na bagetu,
domácí bagetky z kvásku,
domácí bageta z kvásku,
bagetky z domácího kvásku,
francouzská bageta s prefermentem,
recept na domácí bagety z kvásku,
bageta s kvasku,
recepty na bagety z zitneho kvasku,
bagety recept s droždím
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
voda,
mouka žitná chlebová,
voda,
olej,
cukr,
sůl,
vločky ovesné,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (6)