Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 490 kJ / 1 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,84 g |
Tuky | 77,97 g |
Vláknina | 34,59 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 7,17 g |
Sůl | 17,38 g |
Sacharidy | 40,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí s provensálským kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZkY
Moje poznámka
Jehněčí s provensálským kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZkY
Nejnovější recepty
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 14 hodinami
Kančí nudličky
Přidáno před 14 hodinami
Nakládaný křen
Přidáno před 20 hodinami
Jednoduchá pomazánka z uzeného masa
Přidáno před 21 hodinami
Jablečná přesnídávka
Přidáno 12. 9. 2025 08:00:03
Filé s kapary
Přidáno 11. 9. 2025 20:45:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Cecilka21 před 47 minutami
Nejlepší špenát
Ellen1 před 55 minutami
Koprová omáčka
albatevi před 57 minutami
Brambory zapečené s nivou a porkem
bohdana před 1 hodinou
Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí
trdlo před 1 hodinou
Kulajda z naložených a sušených hub
albatevi před 1 hodinou
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 1 hodinou
Trochu zdravější tvarohový koláč
Janicee před 1 hodinou
Helenské rohlíky
Fitulka před 2 hodinami
Pečené maso
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí maso recepty,
jehněčí plecko,
jehneci pastika recept,
koření na jehněčí maso,
jehnečí recept,
jehněčí recepty,
recepty jehněčí maso,
jehněčí maso recept,
jehněčí maso,
jehněčí,
jehněcí kýta recept,
recepty na jehněčí maso,
recepty z jehněčího,
marináda na jehněčí maso,
recepty jehněčí kýta francie,
recepty z jehněčího masa,
jehněčí plecko recept,
vaření-jehněčí,
recepty jehneci,
recept jehněčí
Suroviny:
kýta jehněčí,
petržel,
celer,
cibule,
mrkev,
voda,
olej olivový,
sůl,
pepř bílý,
koření provensálské,
koření polévkové,
koření grilovací,
česnek
Komentáře (9)