Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 527 kJ / 1 799 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 177,30 g |
Tuky | 73,70 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 8,34 g |
Sůl | 16,35 g |
Sacharidy | 100,90 g |
Postup přípravy
Přidáme 150 ml vody, hrnec zakryjeme poklicí, nastavíme na II. stupeň a vaříme 3 hodiny. Krok 2: Poté do hrnce k masu přidáme obě smetany (pokojové teploty), ve kterých jsme dobře rozmíchali hladkou mouku.
Také přidáme nastrouhaný křen a cukr a ještě půl hodiny vaříme na II. stupni. Krok 3: Měkké maso nakrájíme na porce, omáčku dochutíme podle svých zvyklostí a podáváme, nejlépe s kynutým knedlíkem.
Zveřejněno 29. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křenová omáčka s uzeným masem z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rQn
Moje poznámka
Křenová omáčka s uzeným masem z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rQn
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 12 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 2 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 4 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 5 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 5 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 5 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 7 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 7 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 11 hodinami
Tématické fráze:
křenová omáčka z vepřového masa,
křenová omáčka s uzeným masem top recepty,
křenová omáčka s uzeným,
křenová omáčka,
pomalé vaření diskuze,
uzené v pomalém hrnci,
jak dlouho vařit uzenou rolku,
jak dlouho vařit uzene maso,
omacka z v pomalém hrnci,
recepty pomalý hrnec,
vepřové maso omáčky recepty,
vaření v pomalém hrnci recepty,
pomalý hrnec na vaření recepty,
recepty na pomale vareni,
křenová omáčka s uzeným masem,
bigos z uzeneho kolena,
křenová omáčka k masu,
maso v pomalém hrnci,
křenova s uzeným masem videorecept,
recept křenová omáčka s uzenym
Suroviny:
uzená vepřová rolka,
voda,
smetana na vaření,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
cukr,
křen,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře (8)
No, určitě máte pravdu pokud by se vařilo obvyklým způsobem
casino: děkuji za zastoupení