Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulášová polévka s vinnou klobásou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 964 kJ /
469 kcal
Bílkoviny21,51 g
Tuky22,99 g
Vláknina8,87 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 842 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy41,11 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle osmažíme drobně pokrájenou cibuli do růžova, přidáme k ní osmažit malé nočky z vinné klobásy, které odkrajujeme z prkénka přímo do hrnce. Krok 2: Když jsou nočky osmažené, přidáme krátce zpěnit hladkou mouku, nasekaný česnek a papriku. Krok 3: Vše zalijeme vývarem, přisypeme na malé kostičky pokrájené brambory, osolíme, okořeníme pepřem a majoránkou a povaříme do změknutí brambor za občasného promíchání. Krok 4: Na talíři dozdobíme dle chuti petrželkou nebo pažitkou a podáváme.

Zveřejněno 30. 12. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulášová polévka s vinnou klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vyDm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulášová polévka s vinnou klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vyDm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
gulášová polévka, gulášová polévka recept, polevka z vinne klobasy, gulášová polévka s klobáskou, gulášová polévka s nočky, gulasovka s klobásy, gulášovka z klobásy, polévka z viné klobásy, gulaslovka s klobásy, recepty s klobásou, recepty bramborová polévka s klobásou, gulášovápolévka s vinnou klobásou, gulášová polévka sklobasou, gulášová polévka z mletého

Suroviny:
klobása vinná, brambory, cibule, máslo, česnek, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, majoránka, vývar, mouka hladká

Přidat fotografie receptu