Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 277 kJ / 1 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,14 g |
Tuky | 86,43 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 999 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 95,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvařené brambory pokrájíme na malé kousky nebo nahrubo nastrouháme, přidáme pokrájenou šunku (jeden plátek dáme stranou) a jarní cibulku.
Krok 2: Vejce smícháme se zakysanou smetanou, solí, pepřem, muškátovým oříškem, petrželkou, pažitkou a polovinou strouhaného sýru (Čedaru). Bramborovou směs přendáme do máslem vymazané formy.
Krok 3: Do středu bramborové směsi ve formě vložíme sýr Camembert, který ovineme plátkem schwarzwaldské šunky. Posypeme zbytkem strouhaného Čedaru. Zapékáme cca 15-20 minut na 180 stupňů.
Zveřejněno 10. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový nákyp se schwarzwaldskou šunkou se sýrovým středem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gOX6
Moje poznámka
Bramborový nákyp se schwarzwaldskou šunkou se sýrovým středem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gOX6
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 1 hodinou
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 2 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
bramborový nakyp,
švarcvaldská šunka recepty,
listové se švacvaldskou šunkou,
závitky se švarcvadskou šunkou,
panenka se schwarzwaldskou šunkou,
zapecene brambory/se/švarcvaldskou šunkou,
strouhaný čedar,
zapečené brambory se schwarzwaldskou šunkou
Suroviny:
brambory,
šunka schwarzwaldská,
smetana zakysaná,
sůl,
strouhaný muškátový oříšek,
cibulka jarní,
pepř,
petrželka,
vejce,
sýr chedar,
máslo,
sýr camembert
Komentáře (5)