Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 277 kJ / 1 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,14 g |
Tuky | 86,43 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 999 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 95,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvařené brambory pokrájíme na malé kousky nebo nahrubo nastrouháme, přidáme pokrájenou šunku (jeden plátek dáme stranou) a jarní cibulku.
Krok 2: Vejce smícháme se zakysanou smetanou, solí, pepřem, muškátovým oříškem, petrželkou, pažitkou a polovinou strouhaného sýru (Čedaru). Bramborovou směs přendáme do máslem vymazané formy.
Krok 3: Do středu bramborové směsi ve formě vložíme sýr Camembert, který ovineme plátkem schwarzwaldské šunky. Posypeme zbytkem strouhaného Čedaru. Zapékáme cca 15-20 minut na 180 stupňů.
Zveřejněno 10. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový nákyp se schwarzwaldskou šunkou se sýrovým středem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gOX6
Moje poznámka
Bramborový nákyp se schwarzwaldskou šunkou se sýrovým středem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gOX6
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 6 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 14 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 4 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 8 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 10 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 10 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 11 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 11 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 12 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
bramborový nakyp,
švarcvaldská šunka recepty,
listové se švacvaldskou šunkou,
závitky se švarcvadskou šunkou,
panenka se schwarzwaldskou šunkou,
zapecene brambory/se/švarcvaldskou šunkou,
strouhaný čedar,
zapečené brambory se schwarzwaldskou šunkou
Suroviny:
brambory,
šunka schwarzwaldská,
smetana zakysaná,
sůl,
strouhaný muškátový oříšek,
cibulka jarní,
pepř,
petrželka,
vejce,
sýr chedar,
máslo,
sýr camembert
Komentáře (4)