Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 834 kJ / 1 872 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,65 g |
| Tuky | 10,43 g |
| Vláknina | 25,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 375,20 g |
Postup přípravy
Pak zformujeme bochník, který necháme vykynout v pomoučené ošatce - cca 2 hodiny v teple nebo přes noc v lednici. Krok 3: Vykynutý bochník opatrně, s oporou ruky vykulíme na plech, ometeme přebytečnou mouku, bochník postříkáme vodou a upečeme v dobře vyhřáté troubě (230 °C/40-45 minut).
Zveřejněno 24. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Očkovaný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/llP7
Moje poznámka
Očkovaný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/llP7
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 22 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
Michaela82 před 2 minutami
Zapečené brambory s masem a se smetanou
AlienkaKalousova před 32 minutami
Citrónovo badyánová kolečka
milan_houba_je_zabijak před 41 minutami
Koka sušenky
veveruska73 před 2 hodinami
Čočková polévka se zeleninou
Evule1 před 2 hodinami
Karlovarský knedlík
HavranPB před 14 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 15 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 17 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 17 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 18 hodinami
Tématické fráze:
očkovaný kváskovy chleba,
chleba recepty,
jak upect provzdusneny chleba s očkama,
tvary chleba,
pšenično žitný kváskový chléb,
jak udržet chlebový kvásek,
recept na pečení chleba,
pečení chleba přikrytý nebo odkrytý,
nadoba kuki,
jak udržet tvar chleba
Suroviny:
kvas žitný,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
voda,
kmín drcený,
sůl
Komentáře (12)
Pokud budeš ještě zkoušet, přidej k celozrnce maličko více vody