Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hráškové rizoto s pečeným candátem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terezicka1 terezicka1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie322 kJ /
77 kcal
Bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na masle orestujeme salotku, přidáme 2 promackle nasekane cesneky a rýži. Osolíme a opeprime. Zalijeme vinem a nechame zredukovat. Pridame bylinky a zalijeme vyvarem. Varime do měkka. Krok 2: Hrasek dame do vyssi misky, pridame asi 2 lzice vyvaru a promixujeme. Nekolik kuliček dame stranou. Do hotove ryze (nechame ji tekutejsi) pridame asi 2 lzice hraskoveho pyre a zamichame. Vypneme, vlozime orisek masla, hrst parmazanu, kulicky hrasku a podavame s opecenou rybou. Krok 3: Rybu jsem jen osolila, opeprila, pokapala citronem a spolu s bylinkami, cesnekem a citronem opekla na pánvi na oleji s kouskem masla.

Zveřejněno 9. 3. 2018

Poznámka autorky terezicka1

Další mé recepty najdete zde:

http://vareniapeceni.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hráškové rizoto s pečeným candátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3n24

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hráškové rizoto s pečeným candátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3n24

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hráškové rizoto, candát s ryzoto, hráškové rizoto se špenátem, hráskove rizoto s lososem

Suroviny:
candát, sůl, pepř, šťáva citronová, rozmarýn, tymián, rýže kulatozrnná, hrášek mražený, vývar kuřecí, parmazán, máslo, cibule šalotka, víno bílé

Přidat fotografie receptu