Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tarator - studená bulharská polévka

Hodnocení receptu je 4,7 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

8. 6. 2018 23:56

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 404 kJ / 814 kcal
Bílkoviny68,14 g
Tuky40,10 g
Vláknina3,43 g
Cholesterol 117 mg
Sodík 325 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy44,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tip! Pokud si chcete dopřát maximální osvěžení v letních dnech, doporučuji dát do misky nebo na talíř 2 kostky ledu a poté polévku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

domin_krayzel

9. 6. 2018 16:10

zizala: Záleží to na chuti a gustu každého, jakou konzistenci zvolí. Já raději krájím okurku na kostky, a pod polévku dám víc ledu a v průběhu jídla se mi pěkně naředí.

zizala zizala (moderátorka)

9. 6. 2018 05:23

To vypadá spíš jako nějaký dip. Tarator je polévka, tudíž je řidší. Taky dělávám, jen okurku strouhám. Přidávám fotku.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: tarator recept tarator bolharska studena polévka koření na tarator polévka tatator bulharska polevka z okur tarator.bulharská polívka buharska studena polevka bulharská rajčatová pomazánka bulharska polevka tarantor tarator pomazánka recept na recky tarator recepty bulharská polévka

Suroviny: jogurt řecký, okurka salátová, česnek, kopr, sůl, pepř, koření chilli, olej olivový,

TopRecepty.cz

Tarator - studená bulharská polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kj4G