Králičí zapražená polévka - kaldoun
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 998 kJ / 2 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,36 g |
Tuky | 220,33 g |
Vláknina | 7,65 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 102,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2020 10:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 30 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 45 minutami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 46 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Jak na dokonalý drůbeží kaldoun? Poctivý vývar z drůbků a orestovaná zelenina dodají polévce skvělou silnou chuť
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: králiči polevka kralici polevka s ryzi polevka králičí polévka recept polivky z kraličiho masa recepty polévka kaldoun recept polévky recepty kaldoun z králičích hlav
Suroviny: mrkev, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, máslo, mouka hladká, květ muškátový, játra králičí, máslo, vejce, česnek, libeček, květ muškátový, sůl, pepř mletý, strouhanka
Králičí zapražená polévka - kaldoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4q6
1 názor