Suroviny
Porce: 40-50 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 49 947 kJ / 11 938 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 886,13 g |
| Tuky | 918,33 g |
| Vláknina | 10,83 g |
| Cholesterol | 2,32 g |
| Sodík | 34,73 g |
| Sůl | 85,00 g |
| Sacharidy | 30,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve z masa odstraníme blány a šlachy. 1-2 kg masa nameleme na jemno. Ostatní maso umeleme na mašince o průměru 8 -10 milimetrů. Přidáme ostatní suroviny a vše řádně promícháme a dáme na 4 dny do lednice proležet.
Krok 2: Po 4 dnech maso vyndáme, nalijeme do něj asi 1/2 l studené vody a pořádně promícháme. Maso nabíjíme do střívek nabíječkou nebo jde vyrobit nástavec na mašinku na maso a lehce ho tam namelme.
Krok 3: Klobásy vložíme do rozehřáté udírny a při mírném topení budou hotové za 2 1/2 hodiny.
Zveřejněno 27. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mé dobré klobásky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9MZP
Moje poznámka
Mé dobré klobásky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9MZP
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 15 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 16 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka
Sahula před 27 minutami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 32 minutami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 58 minutami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 2 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 3 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 5 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 6 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 6 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty na predni hovězí maso,
příprava střívek na klobásy,
střívka na klobásky,
priprava klobasek,
příprava masa na klobásky,
jak si pripravit maso na klobasky,
dodre recepty na klobasy,
dodre recepty na klobasy,
příprava střívka na klobásky,
nabíječka střívek,
bavorské klobásy vyrobit,
klobásky z králíčího mletého masa,
nabíječka na klobásky,
příprava střívka na na klobásy
Suroviny:
bůček vepřový,
maso hovězí,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
česnek,
cukr moučkový,
paprika sušená pálivá,
sůl,
střívka vepřová,
bůček vepřový
Komentáře (1)