Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 223 kJ / 2 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,96 g |
Tuky | 170,87 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 291,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová bublanina 2 v 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zOoq
Moje poznámka
Jahodová bublanina 2 v 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zOoq
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 22 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 23 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 31 minutami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 2 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 3 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 3 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 7 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 8 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 9 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek 15. 6. 2025 15:57
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 15. 6. 2025 15:05
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Tématické fráze:
jahodová bublanina recept,
vlacna jahodová bublanina,
tvarohová jahodová bublanina,
rychlá jahodová buchta vlhká,
jahodova bublanina do pekáče,
jahodová bublanina,
bublanina s jahodami,
nízká bublanina,
bublanina 2,
bublanina nizka
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
cukr vanilkový,
mléko,
vejce,
prášek do pečiva,
olej,
mouka hrubá,
jahody,
tvaroh kostka,
vejce,
cukr vanilkový,
Komentáře (4)