Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 335 kJ / 3 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 280,99 g |
Tuky | 240,50 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 3,08 g |
Sodík | 6,24 g |
Sůl | 15,35 g |
Sacharidy | 32,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwLp
Moje poznámka
Plněná kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwLp
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 15 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 22 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 6 minutami
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 13 minutami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 4 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 10 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 11 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 12 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 12 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 14 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 15 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 17 hodinami
Tématické fráze:
plněná kapsa,
plněné kapsy z masa,
plněná masová kapsa,
kapsa z mletého masa,
plněná kapsa z mletého masa,
plněná kapsa s nivou,
vepřová kapsa s nivou,
plněné kapsy s masem,
plnene kapsy masem,
plněnákapsa,
kapsy plněné mletým masem,
kapsa plněná mletým masem,
plněma íkapsa,
masova kapsa,
kapsa z mletého,
vepřová kapsa plnená nivou,
kapsa plněná nivou,
kapsa plněná,
plněné kapsy,
kapsa plněná směsí
Suroviny:
maso mleté,
mléko,
vegeta,
pepř,
játra drůbeží,
ořechy vlašské,
sýr niva,
hořčice,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (5)