Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 521 kJ / 8 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 275,50 g |
Tuky | 167,19 g |
Vláknina | 25,47 g |
Cholesterol | 5,21 g |
Sodík | 5,63 g |
Sůl | 5,66 g |
Sacharidy | 1 517,87 g |
Postup přípravy
Na piškotová patra vyšlehat bílky se solí. Poté zašlehat cukr, žloutky a ručně vmíchat mouku a aroma. Opět možno obarvit.
Na krém jednoduše vymíchat šlehačku a vedle zbytek ingrediencí s cukrem. Poté smíchat ručně spolu.
Každé patro rozříznout dvakrát. První naplnit rybízovou marmeládou a ganache čokoládovou (smetana 30% zahřát a přidat čokoládu - já měla půlku smetany a 2 čokolády). Druhou krémem. Všechna těsta je nutné okrájet, pokud chcete, aby vynikla barva.
Zveřejněno 17. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svatebni naked cake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ApyB
Moje poznámka
Svatebni naked cake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ApyB
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 17 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 4 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 19 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 20 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 22 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Výborné lasagne
Hansenka 15. 6. 2025 11:36
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo 15. 6. 2025 11:05
Ražniči v zapékací misce
Valis 15. 6. 2025 10:50
Tématické fráze:
naked cake recept,
dvoupatrový naked dort recept,
jak upéct nahatý dort,
svatební dort naked cake recept,
naked svatební dort,
naked cake recept s mascarpone,
carrot cake dvoupatrový recept
Suroviny:
vejce,
smetana zakysaná,
mouka polohrubá,
cukr,
prášek do pečiva,
soda jedlá,
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
citronové aroma,
sůl,
voda,
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
mandlové aroma,
sůl,
voda,
mascarpone,
sýr ricotta,
tvaroh plnotučný,
šlehačka v prášku,
mléko,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
ovoce,
čokoláda,
smetana,
marmeláda,
potravinářské barvivo
Komentáře (6)
K mé kritice postupu - jak jsem se tak dívala, je to častý problém...ale speciálně u cukrařiny je přesný popis postupu docela zásadní věc...2 hrnky cukru - jakého? někdo tam dá moučkový a bude to špatně.....velikost - já bych tipla horní patro dortová forma 16 cm, prostřední 24 cm průměr? .... taková univerzální teplota cca 180 st, ten spodní bych možná v polovině pečení teplotu stáhla na 160 ...upéct, za pár minut přendat k vychladnutí na mřížku....bez těchto údajů je recept k ničemu, protože se nedá realizovat...
I bych možná vysvětlila v poznámce, proč je spodní patro z jiného těsta - aby někoho nenapadlo si to zjednodušit a upéct korpusy stejné....
" Nahaté dorty" mám ráda