Švestkový dort (řez) se smetanovým krémem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 868 kJ / 4 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,17 g |
Tuky | 216,92 g |
Vláknina | 31,10 g |
Cholesterol | 1,21 g |
Sodík | 601 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 541,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 9. 2021 11:29
Skvělý. Byli malé úpravy. Do korpusu jsme místo oleje dávaly 60g másla rozpuštěného. Do těch švestek jsme přidaly hřebíček drcený a rum. Puding byl karamelový a banánový (pozor na tekutinu co pustí švestky,ať vám to pak zhoustne). A místo tvarohu do šlehačky mascarpone. Smetana byla s prášku od Dr Etkeho. Dobře drží tvar. Za mně bod
18. 9. 2021 08:01
Parádní recept i foto
21. 3. 2021 22:00
Sibalka: ...děkuji za pochvalu a mám radost, že vám chutnal
20. 3. 2021 21:53
Opravuji mělo tam být vynikající!!!!!! ????
20. 3. 2021 21:52
Vynikající ????????????????
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Omeleta se sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 19 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 22 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno 19. 4. 2024 08:50
Právě bylo uvařeno:
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
Dominika.jecmikova uvařila před 1 hodinou
Kynuté buchty - jako šátečky
1Blanka uvařila před 1 hodinou
Koláč z jablkového těsta s tvarohem, ovocem a drobenkou
Flipicek uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Moanka uvařila před 1 hodinou
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 12 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 12 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 12 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit dokonalý švestkový kompot, který oceníte hlavně v zimě při pečení koláčů či bublanin
Dobrá polévka patří do sychravého počasí: Naše babičky vařily skvělý vývar, čočkovou s klobáskou, zelňačku i hrstkovou polévku
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Další recepty
Suroviny: vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, švestky, cukr krupice, pudink vanilkový, skořice, voda, kůra citronová, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, tvaroh měkký, cukr skořice
Švestkový dort (řez) se smetanovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w3Nm
5 názorů