Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 484 kJ / 1 789 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 192,22 g |
| Tuky | 88,33 g |
| Vláknina | 10,67 g |
| Cholesterol | 546 mg |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 2,85 g |
| Sacharidy | 52,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková na tatranský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7k
Moje poznámka
Svíčková na tatranský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7k
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 53 minutami
Sýrové placky
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 4 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 5 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Romadurová pomazánka
kulaslf před 14 minutami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 26 minutami
Indická čočka s batáty
micurka před 3 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 3 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 5 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 5 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 5 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 5 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 6 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí váleček,
hovezi svickova recepty,
hovězí svíčková recept,
hovezi svickova,
hovězí svíčková cena,
hovězí váleček recept,
hovězí váleček recepty,
hovězí zadní váleček recepty,
hovězí maso svíčková recepty,
tatranský guláš,
hovězí svíčková omáčka,
tatranska omacka,
tatranské hovězí nudličky,
svíčková cena,
"tatranské koření",
cena svíčkové,
recept hovezi valecek,
svickova z hoveziho,
hovězí svíčková maso,
recepty hovězí maso svíčková
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina,
máslo,
cibule,
zelenina kořenová,
mouka hladká,
okurka čerstvá,
hořčice,
citron,
smetana,
koření divoké,
sůl
Komentáře (3)