Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 484 kJ / 1 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,22 g |
Tuky | 88,33 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 546 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 52,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková na tatranský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7k
Moje poznámka
Svíčková na tatranský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7k
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 15 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
hovězí váleček,
hovezi svickova recepty,
hovězí svíčková recept,
hovezi svickova,
hovězí svíčková cena,
hovězí váleček recept,
hovězí váleček recepty,
hovězí zadní váleček recepty,
hovězí maso svíčková recepty,
tatranský guláš,
hovězí svíčková omáčka,
tatranska omacka,
tatranské hovězí nudličky,
svíčková cena,
"tatranské koření",
cena svíčkové,
recept hovezi valecek,
svickova z hoveziho,
hovězí svíčková maso,
recepty hovězí maso svíčková
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina,
máslo,
cibule,
zelenina kořenová,
mouka hladká,
okurka čerstvá,
hořčice,
citron,
smetana,
koření divoké,
sůl
Komentáře (2)