Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hlíva na divoko

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

10. 3. 2020 14:18

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 533 kJ / 366 kcal
Bílkoviny11,79 g
Tuky11,21 g
Vláknina24,23 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 191 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy43,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1953Verbena

31. 12. 2022 18:02

Velice chutný recept, příloha rýže.

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 3. 2020 17:14

MamlajdaD: Zkus;-) ona má takovou divnou barvu, když se uvaří, ale opravdu to bylo skvělé. Někdy i mně překvapí takové zeleninové recepty, že mi chutnají. Poslední dobou je hodně zkouším. ;-)

MamlajdaD MamlajdaD

10. 3. 2020 16:34

JanaDorazinova: Jani, to je docela zajímavý recept, hlívu na sladkokyselo jsem ještě nejedla, určitě zkusím, zatím ukádádm do oblíbených! <3:yes::-8 Měj se fajn a zdravím! :-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hlíva ústřičná, cibule, mrkev, celer, petržel, máslo, koření nové koření, bobkový list, vývar, solamyl, ocet, med

TopRecepty.cz

Hlíva na divoko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E4Ym