Postup přípravy
Krok 1: Koleno sous vide prohnané udírnou.
Koleno vykostím, dám do vakuovací folie, potom zaliji marinádou a dám do mrazáku, dokud marináda neztuhne.
Zavakuuji a dám vařit deset hodin na 80 stupňů. Nechám vychladnout, uložím do lednice. Podle potřeby vyndám, koleno ovážu provázkem a šup do udírny, vyhřáté na 80 stupňů, na dvě hodinky.
Je to lahoda, lepší koleno jsem nejedl. Marináda, jakou kdo má rád Já dělám ze surovin výše uvedených.
K tomu křen, dobrý chleba a štěstí je na světě.
Koleno vykostím, dám do vakuovací folie, potom zaliji marinádou a dám do mrazáku, dokud marináda neztuhne.
Zavakuuji a dám vařit deset hodin na 80 stupňů. Nechám vychladnout, uložím do lednice. Podle potřeby vyndám, koleno ovážu provázkem a šup do udírny, vyhřáté na 80 stupňů, na dvě hodinky.
Je to lahoda, lepší koleno jsem nejedl. Marináda, jakou kdo má rád Já dělám ze surovin výše uvedených.
K tomu křen, dobrý chleba a štěstí je na světě.
Zveřejněno 5. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koleno sous vide z udírny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zMnm
Moje poznámka
Koleno sous vide z udírny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zMnm
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 23 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 42 minutami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 45 minutami
Krenex
dragomirac před 2 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 2 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 2 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 3 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 3 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 4 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 4 hodinami
Suroviny:
koleno vepřové,
koření,
paprika sušená sladká,
pepř drcený,
kečup pikantní,
česnek,
koření krkovička s česnekem,
omáčka sojová,
bobkový list,
koření nové koření
Komentáře (5)
Jsme tu jen jednou ,ale tohle budu určitě zkoušet víckrát