Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zbojnická vepřová směs

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

1. 8. 2020 14:44

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 490 kJ / 2 029 kcal
Bílkoviny157,75 g
Tuky74,80 g
Vláknina45,50 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 2,85 g
Sůl6,50 g
Sacharidy158,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vojtez Vojtez

19. 11. 2020 21:44

Podle tebe Jardo, podle tebe se nedá vařit

hospodyne

1. 8. 2020 19:57

casino: :-Dmáte strach, že se tu bude řešit úroveň české pediatrické traumatologie?:-D

Eja57 Eja57

1. 8. 2020 18:20

casino: ne...stránky Digiarta znám...občas se mu pravda plete í/ý....ale jsou to dobré recepty podle kterých dá uvařit dobré jídlo...a přidávat do diskuze k tomuhle patlalovi mi přijde hodně nevhodné.....

Eja57 Eja57

1. 8. 2020 18:11

@.jarda11: tak to je super:yes::-D

casino casino

1. 8. 2020 18:10

No, asi budu za nelidu:
MamlajdaD:
...a co takhle SZ, he? :-K

@.jarda11

1. 8. 2020 18:02

hospodyne: vařit umím ale ty recepty odpovídají přesně jak mají být než tu jsou některý jsou pěkně na nic jsem kuchař a udělal bych to 2x líp tady to je že to není ono jak to má být
takže ten recept je podle toho jak má být

MamlajdaD MamlajdaD

1. 8. 2020 17:29

hospodyne: S českým jazykem je na štíru víc zdejších kuchařů, ale jazyk by se měl ctít, že. No ještě horší gramatiku, tedy přímo hrubky, jsem před chvílí viděla na blogu přispěvatele s nickem digiart, ten má těžké hrubky i v nadpisech svých receptů na blogu! A protože neumí pořádně česky, tak se za to ani nestydí. No jen jsem si potřebovala ulevit a vypovídat se.
Ale chtěla jsem se zeptat, jak se daří vnoučkovi se zlomenou ručičkou? Snad v té nemocnici nepláče! Je to, jak jsi včera psala, ještě malý předškoláček. Moc mu držím palce, ať se co nejdřív uzdraví a ať mu nezůstanou žádné následky! :-) :yes::yes::yes: Moc zdravím! :-K:-K:-K

hospodyne

1. 8. 2020 16:47

@.jarda11: bože můj, v které obecné jste splnil povinnou školní docházku...:-((
vařit neumíte a česky také ne

@.jarda11

1. 8. 2020 16:17

Eja57: takle ten recept jak jse se dělá

Eja57 Eja57

1. 8. 2020 16:08

@.jarda11: jsem doma se zablokovanejma zádama, nemůžu se smát....;-(:-D:-D:-D:-D.....ale to nejde....bože....

Eja57 Eja57

1. 8. 2020 16:02

:-D:-D:-D:-D
teda Casino.....oni nevěděla jak se dělá šťáva:-D:-D:-D

Stálo by za úvahu vstupně do TOPek dát odstrašující příklady jak NE:-D

@.jarda11

1. 8. 2020 15:56

Eja57: můžete jí tam dát kdy chcete

Eja57 Eja57

1. 8. 2020 15:52

@.jarda11: takle se recept nepíše....moderátorka už tomu dala trochu fazónu, ale furt ještě nevím, kdy tam mám dát tu sterilovanou kapiii....

@.jarda11

1. 8. 2020 15:51

hospodyne: takle má být správný recept než je na internetu

@.jarda11

1. 8. 2020 15:50

casino: pořádně si to předčete po zalití vody vznikne štáva a víc se tam nedává je to směs a do směsi se štáva nedává to byste jako měla vedět

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, žampióny, kukuřice sterilovaná, arašídy, pórek, kapie sterilovaná, feferonka, šlehačka, olej, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Zbojnická vepřová směs

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3L8R