Suroviny
Porce: nejméně 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 248 kJ / 1 493 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 101,29 g | 
| Tuky | 73,10 g | 
| Vláknina | 19,69 g | 
| Cholesterol | 307 mg | 
| Sodík | 1,40 g | 
| Sůl | 3,27 g | 
| Sacharidy | 99,89 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Trochu dietnější zeleninový boršč s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyE1
Moje poznámka
					 
				
Trochu dietnější zeleninový boršč s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyE1
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Bublanina s jogurtem
Mary-Loo před 2 minutami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 13 minutami
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 35 minutami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 57 minutami
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 2 hodinami
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 13 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 14 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 15 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 16 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 16 hodinami
						Suroviny:
						
							cibule, 
						
						
							olej, 
						
						
							maso kuřecí, 
						
						
							zelí bílé, 
						
						
							brambory, 
						
						
							zelenina kořenová, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							koření hřebíček, 
						
						
							řepa červená, 
						
						
							hrášek sterilovaný, 
						
						
							cukr, 
						
						
							česnek, 
						
						
							klobása, 
						
						
							ocet, 
						
						
							smetana kysaná
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (11)
Dobré bude určitě oboje- jen v tom receptu ani chuťově ani vůbec nechápu ten sterilovaný hrášek...
Nic proti rcp
Vždy mě ale pobaví, když autor chválí vlastní výtvor, byť by byl nastotisíckrát výborný
Kdo asi by vařil cosi co nestojí za psí štěk?
No, každá liška chválí svůj ocas, že
To jsou dvě naprosto rozdílné chutě....a dva rozdílné recepty....
"Větší rajčatový protlak" ? to je kolik g? Kolik vývaru? 10 g cukru? Proč zrovna 10 g bez udání množství octa?
Zkušená kuchařka "taktrochuboršč" uvaří i bez receptu a nezkušená se v tomhle receptu ztratí ....