Suroviny
Porce: nejméně 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 248 kJ / 1 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,29 g |
Tuky | 73,10 g |
Vláknina | 19,69 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,27 g |
Sacharidy | 99,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trochu dietnější zeleninový boršč s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyE1
Moje poznámka
Trochu dietnější zeleninový boršč s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyE1
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Adams-alena před 9 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 13 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 32 minutami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 32 minutami
Surimi salát
Sahula před 41 minutami
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 52 minutami
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Bublanina II
dejvi01 před 1 hodinou
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 1 hodinou
Suroviny:
cibule,
olej,
maso kuřecí,
zelí bílé,
brambory,
zelenina kořenová,
protlak rajčatový,
kmín drcený,
pepř celý,
bobkový list,
koření hřebíček,
řepa červená,
hrášek sterilovaný,
cukr,
česnek,
klobása,
ocet,
smetana kysaná
Komentáře (11)
Dobré bude určitě oboje- jen v tom receptu ani chuťově ani vůbec nechápu ten sterilovaný hrášek...
Nic proti rcp
Vždy mě ale pobaví, když autor chválí vlastní výtvor, byť by byl nastotisíckrát výborný
Kdo asi by vařil cosi co nestojí za psí štěk?
No, každá liška chválí svůj ocas, že
To jsou dvě naprosto rozdílné chutě....a dva rozdílné recepty....
"Větší rajčatový protlak" ? to je kolik g? Kolik vývaru? 10 g cukru? Proč zrovna 10 g bez udání množství octa?
Zkušená kuchařka "taktrochuboršč" uvaří i bez receptu a nezkušená se v tomhle receptu ztratí ....