Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červené zelí na víně, bramborový knedlík a uzené kuřecí stehno

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

20. 3. 2021 10:50

Suroviny

Porce: 3-4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 237 kJ / 2 447 kcal
Bílkoviny52,31 g
Tuky56,45 g
Vláknina30,80 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,21 g
Sacharidy405,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: zelí červené, sádlo, cibule, cukr, víno červené, ocet vinný červený, sůl, jablko, rozinky, brambory, sádlo, mouka hrubá, solamyl, vejce, sůl, stehno kuřecí uzené, cibulka

TopRecepty.cz

Červené zelí na víně, bramborový knedlík a uzené kuřecí stehno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XZLl