Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené hovězí se zeleninovou omáčkou

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 4. 2021 10:09

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie223 kJ / 53 kcal
Bílkoviny1,50 g
Tuky0,30 g
Vláknina4,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy9,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tuto maizenu používám často na zahuštění omáček, je lehounká a "nešlemuje".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra Dvor. Petra Dvor.

16. 4. 2021 15:08

My máme hovězí z biochovu domácí ( někdy je to psané konkrétně, některé balíčky ne), tak je mi jedno, jaký kus to je, vše je výborné. Jen škoda, že zrovna tento kus jsem nevěděla, co je, že bych Vám to mohla popsat.:-)

Eja57 Eja57

16. 4. 2021 14:14

casino: jinak....hovezi je cokoli, třeba vysoký rostenec nedejbože svíčkova....nezkuseny to podle ceny nepozná....a vyhodí peníze oknem...
tohle je podle mne fakt ideál špička nebo loupana plec

casino casino

16. 4. 2021 14:03

No, netvrdím, že na třídě masa nezáleží, ale vono až tak zásadně nezáleží na tom, kde dobytče maso nosilo :-)
Když vím do čeho jdu, tak dokážu upéci fantastickou krmi i z krku ;-)
Samozřejmě flákota nesmí být z KRÁÁÁVY :-!:no:
***
Paní casinová se mnou tůhle inspirovala a v marketu koupila balíček hovězího...
Pekla to dva dny :-O
Když jsem se podivoval proč je to furt jak hužva, tak kápla božskou: na etiketě prý stálo MASO Z KRÁVY 8-(

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 4. 2021 12:32

:yes:<3

Eja57 Eja57

16. 4. 2021 11:50

Petra Dvor.: :-K o mne nejde, ale kuchař začátečník nebude vědět...
Já bych květovou špičku nebo loupanou plec...
( výrobce, který dá info "hovězí vysekove maso" :-//:no:)

Petra Dvor. Petra Dvor.

16. 4. 2021 10:38

Eja57: Dobrý den, na balíčku s masem bylo napsáno -hovězí výsekové maso. Nebylo to blíže upřesněné, ale bylo krásně libové. To jsem Vám asi moc nepomohla.

Eja57 Eja57

16. 4. 2021 10:22

Jaké hovězí? Možností je mnoho...Kvetova špička?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, pepř, mrkev, celer, škrob kukuřičný

TopRecepty.cz

Pečené hovězí se zeleninovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NMEN