Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 223 kJ / 53 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g | 
| Tuky | 0,30 g | 
| Vláknina | 4,35 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 120 mg | 
| Sůl | 0,30 g | 
| Sacharidy | 9,00 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pečené hovězí se zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NMEN
Moje poznámka
					
				
Pečené hovězí se zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NMEN
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 45 minutami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 59 minutami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 10 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 12 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
						Suroviny:
						
							maso hovězí, 
						
						
							pepř, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							celer, 
						
						
							škrob kukuřičný
						
					
	
			
	
Komentáře (8)
tohle je podle mne fakt ideál špička nebo loupana plec
Když vím do čeho jdu, tak dokážu upéci fantastickou krmi i z krku
Samozřejmě flákota nesmí být z KRÁÁÁVY
***
Paní casinová se mnou tůhle inspirovala a v marketu koupila balíček hovězího...
Pekla to dva dny
Když jsem se podivoval proč je to furt jak hužva, tak kápla božskou: na etiketě prý stálo MASO Z KRÁVY
Já bych květovou špičku nebo loupanou plec...
( výrobce, který dá info "hovězí vysekove maso"