Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní plátky krkovičky

Vepřová krkovice je velmi chutné a šťavnaté maso. Stačí ji jednoduché kořenění a vykouzlíte skvělý pokrm. Takto připravená krkovice je smažená se slaninou na sádle a k tomu skvěle ladí z vývaru připravená rajčatová pikantní omáčka. Podáváme s rýží nebo těstovinami.

Hodnocení receptu je 4,8 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

25. 4. 2021 11:54

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 969 kJ / 1 427 kcal
Bílkoviny11,73 g
Tuky136,11 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 84 mg
Sodík 1,64 g
Sůl4,00 g
Sacharidy34,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 4. 2021 14:02

Lemy Jirka: OK v pohodi - všichni nemohou vše vědět - to by byla nuda :-K mějte se skvěle

Lemy Jirka

26. 4. 2021 13:58

Marie Svarcova: jen jsem reagoval na některém dotazy který jsou psány asi desatiletym:-* chlapeckem sory ale jinak to neslo

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 4. 2021 13:41

Lemy Jirka: :-) Dík za komentář , určitě je z prasátka ale pěkně vykrmeného :-K Krásný den

Lemy Jirka

26. 4. 2021 13:07

Vepřová krkovička je z prasátka ???

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 4. 2021 19:15

Veronika.Hrozna: :-) vždy studenou nebo mírně vlažnou :-K měj se skvěle

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

25. 4. 2021 19:13

Marie Svarcova: Jakou vodou propláchneš 3 x, horkou, nebo studenou?:-O

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 4. 2021 18:37

Veronika.Hrozna: :-) Děkuji za komentář - to je zrovna jasmínová ale jinak používám basmati - předem aspoň 3 hodiny propláchnu 3x pak zaleji studenou vodou a nechám stát , pak všechnu vodu sliji, naleji čerstvou na 1 hrnek suché rýže pak 1,5 hrnku vody je to asi na šířku prstu nad rýži. Vařím v mvt 8 minut , osolenou 9 minut. :-K Hezký večer

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

25. 4. 2021 18:06

Marie Svarcova: Máš nádherně uvařenou rýži , mě se to tak nikdy nepodaří uvařit. Vždycky je buď trošku střapatá, nebo se i láme.

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 4. 2021 12:24

Eja57: Chlap klidně sní 2 mně stačí 1 :-D:-D:-D:-D

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 4. 2021 12:23

Eja57: ;-) já taky miluji k tomu br. kaši ale nemohu ji dávat na každé foto:-)Díky za komentář :-K Hezký den

Eja57 Eja57

25. 4. 2021 12:04

Opravdu 2 plátky masa na porci:-O
Ale :yes:
Já jako obvykle uchylne s bramborovou kaší nebo lehce stouchnutymi brambory.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sůl, pepř mletý, česnek, paprika sušená uzená, paprika sušená pálivá, mouka hladká, sádlo, slanina, protlak rajčatový, vývar masový, olej

TopRecepty.cz

Pikantní plátky krkovičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1XBq