Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 421 kJ / 1 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,11 g |
Tuky | 42,31 g |
Vláknina | 270,39 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 3,66 g |
Sůl | 9,03 g |
Sacharidy | 69,40 g |
Postup přípravy
Po 8 minutách snížíme teplotu na 200 °C a vytáhneme plech s vodou. Pečeme ještě cca 50 minut do zlatavého nádechu povrchu chleba. Necháme vychladnout na mřížce. Krájíme, jakmile je chleba vychladlý.
Další recepty bez alergenů najdete na odkazu v poznámce.
Zveřejněno 25. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Toastový duháček bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/521X
Moje poznámka
Toastový duháček bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/521X
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno před 22 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Fitulka před 13 minutami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 20 minutami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 29 minutami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 34 minutami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 2 hodinami
Cuketový perník
martianekk před 2 hodinami
Čočkový salát s vejci
Praevka před 3 hodinami
Suroviny:
psyllium,
psyllium,
kvásek,
droždí čerstvé,
sádlo,
sůl,
jogurt,
cukr,
karob
Komentáře (1)