Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 421 kJ / 1 296 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,11 g |
| Tuky | 42,31 g |
| Vláknina | 270,39 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 3,66 g |
| Sůl | 9,03 g |
| Sacharidy | 69,40 g |
Postup přípravy
Po 8 minutách snížíme teplotu na 200 °C a vytáhneme plech s vodou. Pečeme ještě cca 50 minut do zlatavého nádechu povrchu chleba. Necháme vychladnout na mřížce. Krájíme, jakmile je chleba vychladlý.
Další recepty bez alergenů najdete na odkazu v poznámce.
Zveřejněno 25. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Toastový duháček bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/521X
Moje poznámka
Toastový duháček bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/521X
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 19 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 20 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 20 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 22 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 1 hodinou
Tvarohová štola
Petra.J. před 1 hodinou
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 1 hodinou
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 2 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 4 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 4 hodinami
Bílková bábovka
Pavluska75 před 5 hodinami
Suroviny:
psyllium,
psyllium,
kvásek,
droždí čerstvé,
sádlo,
sůl,
jogurt,
cukr,
karob
Komentáře (1)