Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 158 kJ / 1 233 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,34 g |
| Tuky | 58,49 g |
| Vláknina | 48,57 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 135 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 115,37 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na třech lžících oleje osmahneme dvě pokrájené cibule, přidáme na kostky nakrájenou cuketu, patison, okořeníme oreganem a 10-15 minut restujeme.
Krok 2: Vsypeme čočku, zalijeme vývarem a vaříme doměkka.
Krok 3: Ochutíme lžící lahůdkového droždí, čerstvě mletým pepřem a solí. Rozmixujeme dohladka, zalijeme smetanou a prohřejeme.
Zveřejněno 1. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z patisonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EY0k
Moje poznámka
Polévka z patisonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EY0k
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 9 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 12 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 12 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 4 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 8 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 8 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 10 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 10 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 10 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 11 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 11 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 11 hodinami
Suroviny:
olej,
cibule,
cuketa,
čočka červená,
pepř,
sůl,
koření oregáno,
vývar zeleninový,
droždí lahůdkové,
smetana
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.