Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice z cukety

V sezóně cuket často přemýšlíme, jak tu velkou úrodu zachovat i na zimu. Zeleninová hořčice patří k velmi oblíbeným způsobům. Můžeme ji podávat k uzenině jako hořčici klasickou, nebo jí dochutíme šťávu dušeného masa. Způsobů použití je opravdu mnoho.

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 90 min

150 min (60 min příprava + 90 min tepelná úprava)

5. 8. 2009 09:26

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie15 486 kJ / 3 701 kcal
Bílkoviny45,40 g
Tuky230,32 g
Vláknina70,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 36,85 g
Sůl92,00 g
Sacharidy341,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem dostala od kamarádky, která ho dělá léta.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 8. 2009 10:25

Ten recept mám a hořčice je z toho skvělá. Bohužel mi už došla, mám jen zeleninovou hořčici, jinak bych přidala foto.:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cuketová horcice hortice z cukety domací hořčice recept domaci horcice recept cuketová hořčice recept na domácí hořčiči cuketová hořčice recept cuketová hořtice recepty cuketová hořčice domaci hortice cuketa recepty hořčice recept recepty z cukety hortice s cukety cukety recept domácí zeleninová hořčice recept domácí horčice domácí cuketová hořčice recept na hořčici recept na hořtici z cuketi

Suroviny: cuketa, česnek, feferonka čerstvá, ocet, olej, cukr, sůl, pepř, hořčice plnotučná

TopRecepty.cz

Hořčice z cukety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jqOv