Skoropovidla
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 728 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,75 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 37,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 187,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 2. 2013 19:52
2. 9. 2009 08:31
24. 8. 2009 18:47
24. 8. 2009 18:09
24. 8. 2009 15:29
23. 8. 2009 19:08
23. 8. 2009 19:05
23. 8. 2009 19:03
23. 8. 2009 18:59
23. 8. 2009 18:21
23. 8. 2009 18:10
23. 8. 2009 18:03
23. 8. 2009 17:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 14 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 17 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 19 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 7 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 7 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 7 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 10 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 10 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 12 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 13 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Kynuté těsto na cokoli: Univerzální hrníčkové těsto na koláčky, buchty, záviny i šátečky zvládne každý, postup je snadný
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: švestkový džem švestková marmeláda v pekárně švestková rozvárka švestková marmeláda v domácí pekárně švestkový džem recept švestková marmeláda z domácí pekárny jablečná rozvárka marmelády a džemy recepty ze švestek švestkový džem v domácí pekárně zelirovaci cukr švestky v domácí pekárně marmelada ze švestek švestky recepty džem domácí švestková marmeláda rozvarka rozvarka ze svestek džem ze švestek marmeláda v domací pekárně ovocná rozvárka rozvarka že scestek
Suroviny: švestky, cukr želírovací, kyselina citronová, esence rumová, cukr skořice
Skoropovidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BLmx
13 názorů