Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gurmánská krkovička z remosky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min +marinování

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava, +marinování)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 131 kJ /
987 kcal
Bílkoviny82,45 g
Tuky66,07 g
Vláknina3,91 g
Cholesterol 192 mg
Sodík 375 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy14,34 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krkovičku jemně naklepeme a po stranách na několika místech nařízneme, aby se nám při pečení nekroutila. Krok 2: Připravíme marinádu a každý plátek masa marinádou na jedné straně potřeme.
Plátky naskládáme na sebe, zabalíme do alobalu nebo potravinářské fólie a necháme alespoň dvě hodiny v chladu marinovat. Krok 3: Pak krkovičku dáme do remosky (olej není třeba, maso je dostatečně tučné), podlijeme vývarem a necháme maso péct do zlatova. Krok 4: Podáváme s Coleslaw salátem.

TIP: Nejlepší recepty v remosce

Zveřejněno 21. 1. 2023

Poznámka autorky Lenka Škulinová

Recept na Coleslaw salát: www.toprecepty.cz/recept/73515-coleslaw-salat-s-topinkami/.

Krkovičku je místo pečení možné například v marinádě osmažit nebo grilovat, podávat třeba s brambory, pečivem či jiným salátem dle vlastní chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gurmánská krkovička z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31lNr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gurmánská krkovička z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31lNr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krkovička bez kosti, vývar zeleninový, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, česnek sušený, koriandr sušený, hořčice dijonská, sůl, pepř, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu