Zeleninová polévka s černými fazolemi a těstovinami
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 729 kJ / 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,48 g |
Tuky | 30,31 g |
Vláknina | 10,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 20,08 g |
Postup přípravy
podle návodu na obalu. Scedíme, propláchneme a vložíme do polévky. Krok 4: Poté přidáme do hrnce spolu s fazolemi i prolisovaný česnek a přivedeme k varu, ihned
odstavíme, přidáme nasekaný libeček a dochutíme podle potřeby solí a čerstvě mletým pepřem.
Zveřejněno 6. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka s černými fazolemi a těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOm1o
Moje poznámka
Zeleninová polévka s černými fazolemi a těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOm1o
Nejnovější recepty
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 17 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 9 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 12 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 12 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 13 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 13 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 14 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 14 hodinami
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
česnek,
vývar masový,
mrkev,
celer,
petržel,
fazole černé,
těstoviny,
sůl,
pepř mletý,
libeček
Komentáře (5)