Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 663 kJ / 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 11,62 g |
| Vláknina | 6,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu na katalánský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/59ZA
Moje poznámka
Tofu na katalánský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/59ZA
Nejnovější recepty
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 18 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 23 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno 12. 12. 2025 07:01:02
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový salát s cizrnou
Evellinka před 13 minutami
Moje domácí tlačenka
bartonik před 19 minutami
Piškotový korpus
Michal19 před 2 hodinami
Masová paštika
Nanina před 2 hodinami
Vosí hnízda
kolarz90 před 11 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 12 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 13 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 13 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 14 hodinami
Tématické fráze:
toffu,
tofu na čínský způsob,
jak varit tofu,
jídlo z tofu,
jídla z tofu,
jidlo s tofu,
jidlo s tofu,
recepty z toffu,
jidla s tofu,
jak varit z tofu,
toffu recepty,
recepty s toffu,
co uvarit z tofu,
jak vařit s tofu,
co vařit z tofu,
cizrna po katalánsku,
varit tofu,
maso na katalansky sposob,
jidlo z toffu,
toffu jídlo
Suroviny:
tofu,
olej olivový,
cibule,
zelí čínské,
pórek,
žampióny,
koření grilovací,
kmín drcený,
zázvor,
sůl,
solamyl
Komentáře (3)
Používá se do polévek a pŕívarků.
Do ostatních jídel se přidává kukuřiční škrob. Jednak je dobrý i pro diabetiky, protože obsahuje beta glukany, které regulují hladinu glukozy v krvi a druhak jeho zhoustnutí proběhne i v (jenom) horkém jídle.